Suomen ykkösgolfari Mikko Korhonen päättää oman kesälomansa tällä viikolla Saksassa, jossa hän palaa kilpakentille BMW International -kilpailussa Münchenissä.

Harmissaan mies ei kuitenkaan ole, vaikka lomat juhannukseen loppuvatkin.

– Ihan hyvällä fiiliksellä lähdetään jatkamaan kautta. Pitkä taukohan tässä on alla, joten vähän outoa olla taas täällä. Tästä se kuitenkin taas pian normalisoituu, Korhonen sanoo.

Korhosen lisäksi kilpailussa pelaavat Kim Koivu, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja, eli jalkeilla on koko Suomen ET-nelikko.

Korhosen edellinen kilpailu on toukokuun puolivälissä pelattu PGA Championship. Sen jälkeen hän on ladannut akkuja Suomessa ollakseen valmis kauden jälkimmäiselle puoliskolle. Ennen kuluvan viikon koitosta Korhonen on pistelistalla parhaana suomalaisena sijalla 28.

Saksan kilpailusta Korhosella on mieluisia muistoja. Vuosi sitten hän kiri kisassa toiseksi, joskin kisa pelattiin tuolloin eri kentällä kuin tänä vuonna. Münchenissä Golfclub Eichenriedissä pelattiin viimeksi 2017, ja myös tuolloin Korhonen eteni kisassa jatkokierroksille.

Kisassa on jaossa palkintorahaa kaksi miljoonaa euroa ja kisan osallistujalista on varsin nimekäs. Korhosen kilpailu käynnistyy torstaina kello 9.50 Suomen aikaa.

BMW International Open näkyy suorina lähetyksinä Viasat Golf -kanavalla ja Viaplayssa.

Lähde: Tiedote