Tammikuussa Raision Loimusta Kreikan liigan Foinikas Syrosin riveihin vaihtanut maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo pelaa tulevalla kaudella Belgian pääsarjassa Lindemans Aalstissa.

– Joukkueella on tavoitteina murtaa Maaseikin ja Roeselaren rintama ja menestyä myös CEV Cupissa, joten tavoitteet ovat korkealla. Jospa sitä selviäisi ensi kauden yhdellä sopimuksella, Kaislasalo tuumailee.

Hallitsevaa Belgian mestaria VC Greenyard Maaseikia valmentaa Suomen maajoukkueen luotsi Joel Banks.

Viime kaudella Lindemans Aalst sijoittui Belgian liigassa kolmanneksi ja cupissa hopealle. CEV Cupissa tie nousi pystyyn puolivälierissä lopulta cupin voittoon pelanneen italialaisen Trentino Itasin käsittelyssä. Suomalaisista ennen Kaislasaloa on Lindemans Aalstia edustanut Sakari Mäkinen (2017-18).

– Saken mukaan organisaatiossa ovat asiat kunnossa, varmasti paremmin kuin monissa kreikkalaisissa joukkueissa, 23-vuotias Kaislasalo tietää.

Loimun lisäksi Koijärven Kunnon kasvatti on pelannut Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ja kuopiolaisessa LEKA Volleyssa. Miesten maaotteluita 205-senttiselle hakkurille on kertynyt kaikkiaan 31.

Kesän Kultaisen liigan lohkovaiheessa Kaislasalo oli viidenneksi paras pistemies tehden Suomelle kuudessa ottelussa yhteensä 89 pistettä.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote