Suomen pikaviestimaajoukkue kolmas Genevessä – aika parani kevään MM-viesteistä

© Kuva: Getty Images
Suomen miesten 4 x 100 metrin viestijoukkue kiiti kolmanneksi ajalla 39,51 Geneven kansainvälisessä kilpailussa Sveitsissä. Nelikko juoksi järjestyksessä Eetu Rantala, Samuel Purola, Oskari Lehtonen ja Riku Illukka. Kilpailun voitti Hollanti ajalla 38,39. Tshekki oli toinen ajalla 38,62.
– Hyvät vaihdot. Nyt tarvitaan vain lisää juoksuvauhtia, mutta tässä on kaksi kuukautta aikaa Superliigaan, viestijoukkueen valmentaja Petteri Jouste sanoi.
Superliigalla Jouste viittasi elokuussa Puolassa Bydgoszczissa juostavaan maajoukkueiden EM-kisojen Superliigaan. Se on Tukholmassa elokuussa käytävän Ruotsi-ottelun viestin ohella maajoukkueen tärkein tilaisuus koettaa nousta MM-kisoihin pääsevään 16 joukkueen ryhmään. MM-kisoihin valittiin MM-viesteistä 10 joukkuetta, joten auki on kuusi paikkaa.
Genevessä Suomen viestinelikko juoksi rahtusen paremmin kuin keväällä Yokohaman MM-viesteissä, jossa joukkueen aika oli 39,59.
Myös kokoonpano oli nyt hieman toinen. Uutena nimenä joukkueessa juoksi Riku Illukka, joka kiidätti kapulaa ankkurina, kun Purola paineli takasuoran.
Lähde: Urheiluliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.