Suomen miesten maajoukkue kärsi tappion Tshekille Euroopan Kultaisen liigan vierasottelussa Brnossa. Kotijoukkue vei pelin 3-1 (17-25, 25-22, 25-15, 25-22).

Suomen hakkuri Samuli Kaislasalo teki taas komeasti pisteitä, 25/+20, mutta muuten Suomen joukkue jäi avauserän vakuuttavan esityksen jälkeen altavastaajaksi kolmessa seuraavassa erässä.

Suomelta tulivat avauskentälliseen passari Niko Haapakoski, hakkuri Kaislasalo, yleispelaajat Antti Ronkainen ja Niko Suihkonen, keskipelaajat Tommi Siirilä ja Henrik Porkka sekä libero Lauri Kerminen.

Hakkuri Aaro Nikula jäi sivuun ottelusta, kun hänen perjantaina harjoituksissa loukkaamansa peukalo jouduttiin leikkaamaan Brnossa. Keskipelaaja Sauli Sinkkosella puolestaan oli hiukan vatsalihasongelmia.

Kaislasalo vauhditti Suomen voitokasta avauserää tehden peräti 12 pistettä. Suomen peli kulki erässä muutenkin mainiosti. Toisessa erässä Tshekki otti pelin hallinnan ja erityisesti Jan Hadrava oli paha pideltävä suomalaisille.

Kolmannessa ja neljännessä erässä Tshekin hallinta jatkui ja Suomi ei saanut omaa peliään kulkemaan.

Suomi hävisi Kultaisen liigan ensimmäisen pelinsä Tampereella Ukrainalle 1-3 ja toisen ottelun Minskissä Valko-Venäjälle 0-3.