Entistä baseball-tähteä David Ortizia ammuttiin sunnuntaina Dominikaanisessa tasavallassa.

Tapahtumapaikkana oli Dial Bar and Lounge –baari Santo Domingon kaupungissa. Viranomaisten mukaan miespuolinen ampuja oli noussut moottoripyörän selästä ja ampunut Ortizia lähietäisyydeltä. Tämän jälkeen väkijoukko oli ottanut epäillyn kiinni ja pahoinpidelleen hänet. Poliisi kuulustelee ampujan, kun hänen vammansa on hoidettu.

WSVN 7 News

@wsvn
Surveillance video shows the moment MLB star David Ortiz was shot in the back at a Dominican Republic bar last night. Officials say he's in stable condition after undergoing surgery 🙏

DETAILS: bit.ly/2X06ULc

Dominikaanisen tasavallan poliisin tiedottaja kertoo luodin menneen Ortizin vatsan läpi. Hänet on leikattu ja hän on vakaassa tilassa.

Baseballin lajilegendoihin kuuluva Ortiz pelasi USA;n tähdistöottelussa kymmenen kertaan Hän pelasi ammattilaisvuosinaan 1997–2016. Minnesota Twinsissä ja Boston Red Soxissa. Hän on kolminkertainen baseballin World Seriesin voittaja.