© Kuva: Getty Images

ATP Wimbledon: Huikea finaali tiedossa

Petsipappa –

ATP Wimbledon
Novak Djokovic – Roger Federer
Sunnuntai 14.07. klo 16:00

Wimbledonin turnaus huipentuu sunnuntaina Novak Djokovicin ja Roger Federerin odotettuun kamppailuun. Pelaajat tuntevat toisensa läpikotaisin, sillä tämä on jo 48. keskinäinen kamppailu. Viime kohtaamisissa voittoja ottanut Djokovic johtaa H2H:ta 25-22 ja 2010-luvulla serbi on vienyt noin 2/3 keskinäisistä otteluista. Djokovic lähteekin sunnuntain finaaliin suosikkina. Mutta onko välierässä loistanut Federer täysin pihalla finaalissa? Ei nyt ihan niinkään.

Djokovic on edennyt turnauksessa finaaliin asti ilman suurempia nikotteluja. Serbi on menettänyt turnauksen peleissä kaksi erää. 32-vuotiaana mies elää pelaajana uutta kevättä. Välierässä Roberto Bautista Agut sai serbiltä yhden erän, mutta Djokovic sai nostettua pienestä hermoilusta huolimatta tasoaan ja voitti loput erät varmasti. Djokovic joutuu finaalissa pelaamaan ”vieraskentällä”, sillä Federer on Wimbledonin yleisön lempilapsi.

Federer ei ole siis voittanut Djokovicia muutamaan vuoteen ja serbi on pelaaja, joka pystyy vastaamaan ruoholla sveitsiläisen huimiin syöttöihin. Federer on voittanut Wimbledonin päräyttävät kahdeksan kertaa – toki Djokovic on myös kestomenestyjä neljällä tittelillään. Federer pelasi välierässä loistavasti Rafael Nadalia vastaan, mutta Djokovicia vastaan hänen pitää pelata vielä paremmin. Odotettavissa on huikea finaali.

Vetosuositus

Djokovicia on pidettävä suosikkina finaalissa, mutta mielestäni markkinat hieman liioittelevat. Saan Federerille n. 45% saumat tähän ja sillä päästään pelaamaan: vetosuositus on Roger Federer voittaa ottelun kertoimella 2,50.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Novak Djokovic – Roger Federer ja kohteeseen veto ”Roger Federer voittaa ottelun”. Jos Federer voittaa ottelun, saat 250 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Djokovic voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.