Ewan vahvin kirissä – Fuglsang keskeytti

© Kuva: Getty Images

Tour de Francen 16. etappi päättyi odotetusti kirimiesten jäsentenväliseen sprinttiin. Australialainen Lotto Soudalin kuljettaja Caleb Ewan kuittasi toisen etappivoittonsa tämän vuoden Tourissa. Hän jätti kirissä kakkoseksi Elia Vivianin ja Dylan Groenewegenin. Neljänneksi tuli kirimiesten kisaa yksinvaltiaan tavoin hallitseva Peter Sagan.

Kokonaiskilpailun kärki pysyi samana. Kisan kakkonen Geraint Thomas kaatui etapin alkuosassa, mutta ilman suurempia vaivoja. Huonommin kävi kilpailun yhdeksännellä sijalle olleelle Jakob Fuglsangille. Astana -tallin kapteeni joutui jättämään Tourin kesken kaatumisen vuoksi – tämä oli vasta toinen kerta, kun Fuglsang joutui keskeyttämään suuren ympäriajon pitkällä urallaan.

Tiistain etappi oli viimeinen, jossa kirimiehet ratkoivat välejään – luonnollisesti ennen sunnuntain päätösetappia. Keskiviikkona lähdetään kohti Alppeja ja kirimiesten kohtalo on tulevina päivinä kerätä voimiaan sunnuntain sprinttiin ja yrittää pysyä kilpailussa mukana aikalimittien sisällä. Sen sijaan kilpailua johtava Julian Alaphilippe joutuu tulevina päivinä todelliseen testiin. Haastajat ovat vielä niin lähellä vahvalla panoksellaan kaikki yllättänyttä ranskalaista, että Tourin kokonaiskilpailu on edelleen täysin auki.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.