Kansainvälinen huippuluistelu näkyvästi esiin myös Suomessa – nelivuotinen tv-sopimus solmittu

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava viihdepalveluiden tarjoaja, on hankkinut Pohjoismaiset mediaoikeudet tärkeimpiin Kansainvälisen luisteluliiton (ISU) kilpailuihin.

Yksinoikeus kattaa neljä kautta, alkaen tästä syksystä kauden 2022-23 loppuun asti ja sisältää kaudessa lähes 400 tuntia taito- ja pikaluistelulähetyksiä maailman huipulta. Kisoja tullaan näyttämään NENT Groupin eri palveluissa, kuten Viaplayssa, Viasatin urheilukanavilla ja Viafree-palvelussa.

NENT Groupin oikeuksiin kuuluvat jatkossa yksinoikeudella Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa seuraavat ISU:n järjestämät kilpailut:
Taitoluistelun MM-kilpailut
Taitoluistelun Grand Prix
Muodostelmaluistelun MM-kilpailut
Pikaluistelun MM-kilpailut
Pikaluistelun World Cup
Short track eli kaukalopikaluistelun MM-kilpailut
Short track eli kaukalopikaluistelun World Cup

Luistelulla on Pohjoismaissa vahvat juuret sekä intohimoinen ja kasvava seuraajakunta. Täältä löytyvät myös lajin kirkkaimmat tähdet kuten mm. Suomen Viveca Lindfors ja Emmi Peltonen sekä muodostelmaluistelujoukkueet Marigold IceUnity ja Rockettes.

– Juuri hankitut oikeudet täydentävät loistavasti huhtikuussa hankkimiamme uusia talviurheiluoikeuksia. Maailman taitavimmat ja nopeimmat luistelijat yhdistettynä NENT Groupin huipputuotantoihin tarjoavat katsojillemme ensi kaudesta lähtien vieläkin upeampia hetkiä maailman parhaiden urheilutapahtumien parissa, sanoo Anders Jensen, NENT Group President & CEO yhtiön tiedotteessa.

– Tämä on yksi ensimmäisiä sopimuksia uudessa yhteistyössämme ISU:n kanssa. On kunnia saada NENT Group mukaan yhteistyöhön, sillä heidän sitoutumisensa talviurheilulajeihin sekä laaja tarjonta eri palveluita ja alustoja tulee varmasti vaikuttamaan positiivisesti lajin seuraajamääriin Pohjoismaissa, sanoo Bruno Marty, Senior Vice President of Winter Sports, Infront

Syksystä alkaen kansainvälistä huippuluistelua siis Viasatin, Viaplayn ja Viafreen kanavilla.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!