Korhoselta heikko viimeinen kierros – silti hieno kokemus

© Kuva: Getty Images
Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Mikko Korhosen viimeinen kierros The Openissa ei mennyt suunnitelmien mukaan. Vaikeat sääolot iskivät suomalaiseen ja tulokseksi tuli 77 lyöntiä.

Sunnuntaina sääolosuhteet olivat merkittävästi vaikeammat kuin kolmena edellisenä päivänä. Tuuli oli erittäin navakkaa ja iltaa kohti sadekuurot vaihtuivat jatkuvaksi sateeksi.

Lyöminen oli sunnuntainakin suhteellisen hyvää, mutta puttipelissä Korhonen ei onnistunut erityisen hyvin.

– Tänään oli vaikea päivä. Tuuli taas eri suunnasta kuin aikaisempina päivinä ja se oli aika reipasta. Avauslyönnit olivat tänäänkin hyviä, mutta rautalyönnit todella huonoja. Olo ei ollut kovin terävä enää muutenkaan, ja kaikki tärkeät putit puttasin ohi, Korhonen avasi päivän kulkua tiedotteessaan.

Jatkopaikka major-kilpailussa oli Korhoselle uran ensimmäinen. Ennen häntä major-kisan jatkokierroksille on selviytynyt suomalaisista miespelaajista vain Mikko Ilonen.

Korhonen oli ennen kuluvaa viikkoa Euroopan kiertueen rahalistalla 33:s ja maailmanlistalla 93:s. Sijoitus tulee todennäköisesti nousemaan molemmilla listoilla joitain pykäliä.

– Kyllä kisa kaikesta huolimatta oli kokonaisuudessaan todella hieno kokemus, ja oli hienoa päästä jatkoon täällä. Onhan se ollut jonkinlainen unelma joskus päästä pelaamaan The Openissa. Nykyään suhtaudun asiaan niin, että sitten kun rahkeet riittävät, niin major-kisoihinkin pääsee mukaan.

Kilpailun kärki ratkaisee sunnuntai-iltana The Openin voittajan. Ratkaisuhetket on katsottavissa Viasatin kanavilta tai Viaplay -palvelusta.

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!