Mikko Korhonen: ”Cutista läpi”

© Kuva: Getty Images
Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Suomen ykkösgolfaaja Mikko Korhonen aloittaa varhain torstaina The Openin. Korhonen on asettanut itselleen selkeän tavoitteen: läpäistä cut eli pelata täydet neljä kierrosta.

– Cutista haluan päästä läpi, jotta saan pelata myös viikonloppuna. Toinen tavoite on pelata kärsivällisesti hyvää peliä ilman suuria jännitteitä ja paineita. Nauttia tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta! Uskon, että sitä kautta tulee myös hyvä tulos.

– The Open on arvokas kisa, jossa tunnelma kaikkinensa on ainutlaatuinen, hillitty ja voimakkaasti perinteitä vaaliva. Järjestelyt ovat kaikilta osin upeat, niin katsojille kuin pelaajille. Mutta pitää muistaa: kyseessä on kuitenkin golf-kisa, jossa voittaja on se, joka käyttää vähiten lyöntejä.

Mikko Korhosen urakka legendaarisessa kilpailussa alkaa torstaina. Viasat ja Viaplay ovat tutusti mukana näyttämällä kilpailun kotikatsomoihin.

Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!