Tässä juttusarjassa tutustutaan baseballiin ja MLB:hen. Kirjoittaja itse on baseballin suhteen täysi märkäkorva. Juttusarjan jokaisessa osassa on myös vetovihje aluksi kotoisesta pesäpallostamme ja jatkossa MLB:stä.

Petsipappa

Ensimmäinen MLB-veto

MLB
Toronto Blue Jays – Cleveland Indians
Tiistai 23.07 klo 05:10

Petsipapan seikkailu baseballin maailmassa jatkuu ensimmäisen varsinaisen vedon merkeissä. Ensituntuma MLB-vetoihin on, että tietoa on tarjolla käsittämätön määrä, mutta sen sisäistäminen ja suodattaminen on homman suurin haaste. Joka tapauksessa pystypäin mennään kohti avausvetoa ja itseluottamus on kohdallaan.

Ensimmäinen vetosuositus on ottelusta Toronto Blue Jays – Cleveland Indians, joka pelataan varhain tiistaina Suomen aikaa. Clevelandilla on ottelussa motivaatioetu, sillä Toronto pelaa tässä vaiheessa kautta enää kunniasta – käytännön mahdollisuudet World Series -peleihin ovat menneet. Cleveland puolestaan taistelee Minnesotan kanssa AL Central -divisioonan voitosta. Motivaation lisäksi Clevelandille on annettava iso etu pelivoimasta.

Huomattavaa pelissä on myös, että Toronton startteri Ryan Borucki palaa loukkaantumisen jälkeen peleihin. Borucki on ennen paluutaan MLB:hen pelannut minor -liigan pelejä hyvällä otteella, mutta siitä on joka tapauksessa iso kynnys tositoimiin. Clevelandin startteri Mike Clevinger on ollut viime aikoina esityksiltään hyvin solidi.

Vetosuositus

Kaikki tekijät puoltavat siis Clevelandin menestystä. Menetän MLB-poikuuteni tällä vetosuosituksella: Tasoitusveto Cleveland Indians -1.5 kertoimella 1,96. Veto on siis voitollinen, jos Indians voittaa vähintään kahdella juoksulla.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Toronto – Cleveland ja kohteeseen veto ”Tasoitusveto Cleveland Indians -1.5”. Jos Cleveland voittaa ottelun vähintään kahdella juoksulla, saat 196 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Muussa tapauksessa saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]