© Kuva: Getty Images

Robert Helenius vs Gerald Washington | Tienaa 50€ Heleniuksen voitolla!

Robert Helenius ottelee lauantaina Minneapolis Armory -areenalla. Jos Helenius voittaa, sinä tienaat 1 euron panoksella 50 euroa.

Raskaansarjan suomalaisnyrkkeilijä lähtee koitokseen suosikkina. Helenius voitti edellisessä ottelussaan Erkan Teperin vakuuttavan esityksen jälkeen. Tämän ottelun on määrä olla Heleniukselle enemmänkin väliottelu ennen Adam Kownackin kohtaamista.

Unibet antaa Heleniuksen voitosta normaalisti kertoimen 1,60. Nyt erikoistarjouksen ansiosta pääset kuitenkin lataamaan Heleniuksen lapulle kertoimella 50,00. Ottelun on määrä alkaa sunnuntain vastaisena yönä klo 03.00.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 1€ panoksella teet 50€ voiton Heleniuksen voittaessa. Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten saat myös rahat vaikka heti takaisin omalle tilillesi. Katso alapuolelta ohjeet, miten lunastat tarjouksen!

Lyö Helenius voittoon jättikertoimella 50,00 – toimi näin:

  1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ.
  2. Talleta pelitilillesi rahaa.
  3. Aseta tasan 1€ panos Heleniuksen voiton puolesta. Saat lapullesi automaattisesti kertoimen 50,00. Näin saat Heleniuksen voittaessa 50€ heti tilillesi.

Lisätietoa: Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia eli saat voitot vaikka heti kotiutettua. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

Helenius lähtee ennakkosuosikkina – miksi?

Heleniusta vastassa oleva Washington ei ole mikään kehäraakki, mutta uran parhaimmat vuodet ovat takana. Kun Washington otteli viimeksi tammikuussa, oli tuloksena tappio Adam Kownackia vastaan.

Kun peilaa edellisiin otteluihin, on Helenius taistossa selvä suosikki. On vaikea keksiä aseita, joilla Washington voisi Heleniuksen kaataa.

Ja jos Helenius häviää ottelun, tarjoaa Unibet tarjouksen lunastaneille vielä 20€ ilmaisvedon maanantaina. Tämä diili kannatta ehdottomasti hyödyntää.