Ravit
St Michel -ajo
Sunnuntai 21.07. klo 16:30

Mikkelin vauhtiviikonloppu huipentuu sunnuntaina ajettavaan St. Michel -ajoon. Tänä vuonna osallistujia on vain Suomesta ja Ruotsista. Aivan absoluuttiset huiput puuttuvat kilvasta, mutta oikein mielenkiintoinen lähtö tästä saadaan aikaiseksi. Hyvissä olosuhteissa Mikkelin nopea kavioura tarjoaa loistavat puitteet kilpailulle ja voittoajan voi olettaa olevan kova.

Suosikit

Chief Orlando lähtee ykkösradalta. Jos Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama ori saisi pidettyä keulat, se olisi oikein todennäköinen voittaja. Keulaan on kylläkin tarjolla useampi hevonen. Chief Orlando on osoittanut hirmukuntoa mm. Solvallan Sweden Cupissa sekä viimeksi Kaustisen Festivaaliajossa, jonka se voitti suvereenin sooloesityksen jälkeen.

Makethemark on tämän vuoden Elitloppet-kolmonen, joka kertoo sen luokasta jo paljon. Petri Salmelan tallista ponnistava ori ei ole ensiaskelilla nopein, mutta saanee säällisen juoksupaikan ja tulee lopussa kovaa.

Next Direction puolestaan lähtee kuin tykin suusta, mutta seiskaradalta keuloja ei ole helppo ottaa. Kaustisilla ajettiin erilaisella taktiikalla, mutta uskoisin Iikka Nurmosen satsaavan nyt alkuun. Jos ruuna välttää kuolemanpaikan, se löytyy tuloksissa korkealta.

Muut

Cameron Evo on hirmuiskussa, mutta hieman kääntämätön kortti tällä tasolla. Suur-Hollolassa se sortui loppusuoran taistossa laukalle ja menetti top 3 -sijoituksen. Sopivalla juoksulla se pystyy nytkin yllättämään.

Pastore Bob on ollut myös todella kova avaaja, mutta viime aikoina sekä starttinopeudesta että yleissuorituksesta on puuttunut se jokin. Saanee kuitenkin sopivan juoksun.

Ranch Kelly, Disco Volante ja Bucks To Burn lähtevät ulkoa. Kellään ei reissusta tule helppo ja lisäksi Bucks To Burnin aikaisemmat tehtävät eivät ole olleet näin kovia.

Vetosuositus

Jos Next Direction onnistuu välttämään kuolemanpaikan, on hyvässä iskussa oleva Timo Hulkkosen suojatti yllätysvalmis. Otetaan näkemys sille, että hevonen yltää kisassa kolmen parhaan joukkoon: Vetosuositus on Next Direction sijat 1-3 kertoimella 2,00.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan St Michel -ajo ja kohteeseen veto ”Next Direction sijat 1-3”. Jos Next Direction sijoittuu kolmen parhaan joukkoon, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Next Direction ei sijoitu kolmen sakkiin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]