Suomalainen tankotanssitähti Henriikka Roo avautui Instagramissa kasvaimestaan, joka poistettiin hänen selästään.

Tutkimuksissa oli selvinnyt, että kyseessä oli hyvälaatuinen ihokasvain. Operaatio sujui suunitelmien mukaan, mutta tikit pysyvät selässä vielä hetken aikaa.

– Vähäsen jo ehti alkaa jännittämään että mikä se on kun kasvoi kauheeta vauhtia! Mä en oikeen ikinä tykkää että tätä ”työvälinettäni” yhtään leikkaillaan tai muuten operoidaan, jos ei ole pakko niin hyvin oli vastahakoinen fiilis tähän… nyt oli kuitenkin sellanen sopiva keikaton tauko hoitaa homma pois eikä kannattanut lykätä hommaa yhtään lähemmäksi syyskauden alkua. Vaikka onhan tää nyt ankeeta, kun pitää varoa venyttämästä selän ihoa ettei tuu pahempaa arpea. Ja jännittää kuinka lähtee paranemaan haava. Nyt ois hienot säätkin touhuta ulkona ja uida, mutta ei saa, hän kirjoittaa.

Roo on moninkertainen Suomen mestari ja menestynyt myös kansainvälisilläkin areenoilla.