Superpesiksen kuukauden parhaat valittu

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten Superpesiksessä eniten lyötyjä juoksuja ottelua kohden iskenyt Sotkamon Jymyn Roope Korhonen on valittu sarjan kesäkuun pelaajaksi. Naisten puolella vastaavan kunnian saa jyväskyläläisen Kirittärien Emma Körkkö, joka iski pajatson tyhjäksi sunnuntain kärkiottelussa Lapualla. Molemmille valinta kuukauden pelaajaksi on uran kuudes.

Roope Korhonen pelaa jo 20. kauttaan Superpesiksessä ja Sotkamon Jymyssä. Meriittilistan päällimmäisinä ovat vuoden miespesäpalloilijan titteli 2011, kolme valintaa pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi, lyöjäkuninkuus 2017, kolme tehotilaston voittoa ja 11 Suomen mestaruutta. Seinäjoella sunnuntaina Korhonen pelaa uransa 11. kerran miesten Itä-Länsi-ottelussa.

Sotkamon Jymy voitti kesäkuun loppuun mennessä kaikki pelaamansa 14 ottelua. Seuraava haaste odottaa maanantaina, kun perjantain trilleri uusitaan ja Hiukassa vierailee hallitseva mestari Joensuun Maila.

Naisten Superpesiksen kuukauden pelaaja on ottelusta toiseen vahvan tasonsa niin sisällä kuin ulkona pitävä jyväskyläläisen Kirittärien Emma Körkkö. Vuoden naispesäpalloilija 2016 pelaa seitsemännen Itä-Länsi-ottelunsa Seinäjoella lauantaina ja yhteensä 10. arvo-ottelunsa (kolme Liitto-Lehdistö-ottelua). Ansioluettelossa on kolme kärkilyöntitilaston voittoa, kaksi Suomen mestaruutta sekä kolme kultaista räpylää pelaajien äänestämänä parhaana ulkopelaajana.

Kuluvalla kaudella Turku-Pesiksen kasvatti Körkkö on jatkanut loistavia otteitaan. Kahdeksasta kesäkuun ottelusta saldona on kolme ykköspalkintoa ja tehot 2+20 lyötyä, 11 tuotua sekä 50 kärkilyöntiä. Naisten Superpesiksen kärkilyöntitilaston ykkönen on ollut alkukaudesta tehokkain numerolla lyövä kotiuttaja.

Körkkö pelaa Kirittärissä kuudetta kauttaan ja on palkittu jokaisella kaudella kuukauden pelaajana.

Lähde: Pesäpalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.