Seattle Seahawksin puolustuksen linjamies Jarran Reed sai amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigalta kuuden pelin pelikiellon liigan käyttäytymissääntöjen rikkomisesta.

Pelikielto on seurausta huhtikuussa 2017 tapahtuneesta tilanteesta, jossa Reedin epäiltiin pahoinpidelleen silloista tyttöystäväänsä. Poliisi suositti tapauksessa syytteiden nostamisesta neljännen asteen pahoinpitelystä, mutta syyttääjät päättivät 22. joulukuuta 2017 olla nostamatta syytteitä. Syyt päätöksestä jätettiin pois tapauksen asiakirjoista.

Polisiraportin mukaan Reed ajautui kotonaan järjestämiensä juhlien yhteydessä riitaan seurustelukumppaninsa kanssa. Hän tarttui naista kurkusta ja ranteista ja raahasi tätä pitkin lattiaa. Reed myös rikkoi oven kylpyhuoneesta, jonne nainen oli paennut soittamaan hätäkeskukseen.

Reed teki veetomuksen pelikiellon kumoamiseksi, mutta liiga hylkäsi sen. Pelaaja kommentoi Twitter-tilillään olevansa täysin eri mieltä pelikiellosta, mutta pahoitteli samalla Seattle Seahawksin faneille ja organisaatiolla, että oli asettanut itsensä asemaan jossa pelikielto oli mahdollinen.

jarran reed

@jarranreed
🙏🏾 I love you 12s

Lähde: NBC.