VaLePa lähtee alkaavaan lentopallokauteen hakkureinaan Aaro Nikula ja tuore värväys Mikko Oivanen. Tämä tarkoittaa sitä, että menestystä seuran kanssa niittänyt Urpo Sivula vaihtaa maisemaa.

Hän avautui tuntemuksistaan asian tiimoilta Satakunnan Kansalle.

– VaLePa kertoi heti, että jatkosuunnitelmat rakennetaan Aaro Nikulan varaan. Kävi ilmi aika selkeästi, että minun käyttöaste on mennyt. Oli selvää, etten lähde enää rääppiäisiin, Sivula sanaili Satakunnan Kansalle.

- Harva seura haluaa eroon kolme mestaruutta ja kolme cup-voittoa hankkineesta hakkurista, mutta tiedän lentopalloelämän raadollisuuden. Täytyy katsoa, miten ”Miki” jaksaa ensi talvena ainakin 63 pelin taakan, 31-vuotias Sivula pohti.

Maajoukkueen mukana Hubert Wagner -turnauksessa Puolan, Brasilian ja Serbian kohtaava hakkuri odottaa nyt sopivaa sopimustarjousta ulkomailta. Hänellä ei ole asian kanssa älytön hoppu.

– Olen valmis katselemaan tilannetta vaikka EM-kisoihin asti. Tiedän aiemmilta vuosilta, että puhelin alkaa piristä yhden hyvän pelin jälkeen, Sivula kertoi Satakunnan Kansalle.

Lähde: Satakunnan Kansa