Suomen Urheiluliiton Tähtikisasarja alkoi keskiviikkona Seinäjoella. Ikaalisten Urheilijoiden Otto Ahlfors voitti miesten 100 metrin juoksun ajalla 10,55. Tuulen voimakkuus oli 1,9 metriä sekunnissa.

Naisten 100 metrin nopein oli Lapinlahden Vedon Maria Räsänen ajalla 12,04. Alkuerissä Räsänen juoksi 2,8 sekuntimetrin myötätuuleen alle 12 sekunnin 11,92.

Tampereen Pyrinnön Ville Aarnivala voitti miesten 400 metriä ylivoimaisesti ajalla 48,40. Veitsiluodon Kisa-Veikkojen Ida Ravaska johti naisten 400 metriä 398 metriin saakka, mutta Pietarsaaren Drottin Jeanine Nygård heittäytyi hänen ohitseen ajassa 55,87. Ravaska hävisi viisi sekunnin sadasosaa.

Tuore 17-vuotiaiden SE-heittäjä Anni-Linnea Alanen Vaasan Vasamasta johti naisten keihäskilpailua aina viidennelle kierrokselle avausheitollaan 53,00, mutta hävisi lopulta kahdelle kiinalaisheittäjälle. Olympiaedustaja Sanni Utriainen tekee myös pontevasti paluuta ja oli neljäs tuloksella 52,56.

Miesten kuulantyönnössä hallitseva Suomen mestari Timo Kööpikkä järjestävästä seurasta Seinäjoen Seudun Urheilijoista astui kaikki kuusi työntöään yli. Vanha mestari Kankaanpään seudun Leiskun Arttu Kangas vei nyt voiton tuloksella 18,60.

Kolmiosaisen Tähtikisasarjan kaksi muuta osakilpailua järjestetään elokuussa Helsingissä ja Oulussa.

Lähde: Urheiluliiton tiedote