© Kuva: Getty Images

WTA Wimbledon: 24. Grand Slam hakusessa

Petsipappa –

WTA Wimbledon
Serena Williams – Simona Halep
Lauantai 13.07. klo 15:00

Lauantaina Wimbledonin naisten kaksinpelin finaalissa kohtaavat lajin legenda Serena Williams ja WTA-rankingin kärjessäkin käynyt Simona Halep. Williams jahtaa ottelussa peräti 24. Grand Slam -voittoaan. Tämä olisi jaettu ennätys Margaret Courtin kanssa. Halepilla Grand Slam -voittoja on yksi – Ranskan avoimista viime vuodelta.

Serena Williams on pelannut tänä vuonna sangen säästeliäästi polvivaivojen vuoksi. Wimbledonin turnauksen aikana hänen pelinsä on kehittynyt koko ajan. Alkukierroksilla yllä oli vielä kysymysmerkkejä, mutta välierässä amerikkalainen murskasi Barbora Strycovan alle tunnissa. Peliesitys oli kenties paras Williamsilta koko tämän vuoden aikana. Pelaajat ovat kohdanneet tourilla kymmenen kertaa, ja yhdeksän kertaa Williams on poistunut kentältä voittajana – niin myös Wimbledonissa vuonna 2011.

Myös Halep pelasi loistavan välieräottelun, eikä Elina Svitolinalla ollut minkäänlaista sanansijaa romanialaista vastaan. Vuosien mittaan Halepin suurimmat haasteet ovat olleet henkisellä puolella, mutta hän näyttäisi jättäneen nämä kasvukivut taakseen. Finaalissa Halepille on tärkeää onnistua ensimmäisissä syötöissään, sillä suhteellisen keskinkertaiset toiset syötöt ovat Williamsille avain voittoon.

Vetosuositus

Halep on iskussa, mutta tämänhetkinen Serenan iskukyky vaikuttaa suorastaan maagiselta. Otan kantaa ja annan vetosuosituksena Erävoitot 2-0 Serena Williamsille kertoimella 2,35. Varovaisemmat voivat ottaa 1,50 paikkeilla maksavaa suoraa voittoa.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Serena Williams – Simona Halep ja kohteeseen veto ”Erävoitot 2-0 Serena Williams”. Jos Williams voittaa ottelun erin 2-0, saat 235 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos näin ei käy, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.