© Kuva: Getty Images

ATP Montreal: Veto puolivälieriin

Petsipappa –

ATP Montreal
Daniil Medvedev – Dominic Thiem
Perjantai 09.08. klo 19:00

Perjantaina pelataan Montrealissa puolivälieriä ja Daniil Medvedev kohtaa alkuillan ottelussa Dominic Thiemin. Pelaajat ovat tätä ennen kohdanneet kahdesti ja molemmilla kerroilla Thiem on ollut parempi. Medvedev on tällä hetkellä aivan hirmuiskussa, joten ottelusta tulee todella armoton taisto.

Daniil Medvedev on murtautunut ATP rankingin kymmenen parhaan joukkoon. Mies pelaa varmaankin parasta tennistään koko uransa aikana ja Montrealin kova alusta sopii hänelle. Viime viikolla Washingtonin turnauksessa Medvedev selvisi finaaliin asti, jossa hävisi Nick Kyrgiosille. Medvedevin kova isku ja alustan sopivuus tekevät hänestä pikkusuosikin illan peliin.

Dominic Thiem on ATP rankingin neljäntenä. Aikaisemmin kesällä Thiem häikäisi Ranskan avoimissa selvittämällä tiensä finaaliin asti. Thiemin pelityyli on sangen erilainen Medvedeviin nähden, joten ottelusta on odotettavissa erittäin taktinen. Kaikesta huolimatta täytyy muistaa, että Thiem on voittanut Medvedevin myös kovalla alustalla.

Vetosuositus

Kuten sanottu, Medvedev on otteluun erittäin niukka suosikki, mutta kertoimissa hänet on asetettu selkeäksi suosikiksi. Näin ollen Thiemin pelaaminen altavastaajana kiinnostaa jossain määrin. Lähes kolikonheittoa muistuttavassa tilanteessa kerroin on aivan hyväksyttävä. Vetosuositus on siis Dominic Thiem voittaa ottelun kertoimella 2,25.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Daniil Medvedev – Dominic Thiem ja kohteeseen veto ”Dominic Thiem voittaa ottelun”. Jos Thiem voittaa ottelun, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Medvedev voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.