Suomen ja Ruotsin aikuisurheilijat kilpailivat Tukholmassa viestinjuoksujen veteraanimaaottelussa, missä Ruotsi oli parempi.

Suomen 60-vuotiaiden naisten maajoukkue Anne Nurmi, Leena Tenhu, Tarja Kailajärvi ja Annika Savolainen voitti oman ikäluokkansa ja juoksi 60-vuotiaiden uuden Suomen ennätyksen 60,62.

Ikaalisissa paransi Seinäjoen Seudun Urheilijoiden Petteri Peitso sokeain kuulantyönnön Suomen ennätykseksi 12,01. Tulos sijoittuu sokeain tämän vuoden maailmantilastossakin kymmenenneksi.

Helsinki-maratonilla saapui maaliin yli 1200 juoksijaa. Naisten puolimaratonin kaksi parasta olivat yhä moninkertaiset Suomen mestarit Annemari Kiekara ja Karin Storbacka.

Aikuisurheiluliiton heitto-ottelun mestaruuksista kilpaili Nastolassa toistasataa urheilijaa, joista puolet naisia. Parhaat pisteet 4804 kokosi 75-vuotiaiden naisten mestari Kirsti Viitanen Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoista. Hän on oman ikäluokkansa moninkertainen maailmanmestari.

Miehistä korkeimmat pisteet keräsivät 70- ja 80-vuotiaiden mestarit Lohjan Louhen Seppo Hjelm ja LahtiSportin Jouni Tenhu. Lähimmäs Suomen ennätystä ylsivät 50-vuotiaiden naisten ja 45-vuotiaiden miesten mestarit Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Jaana Siekkinen ja Vantaan Salamien Sami Sirén.