© Kuva: Getty Images

Kuninkuusravit: Tammoissa useita voittajakandidaatteja

Kuninkuusravit, Lahti
Kuningatarkilpailu
3-4.8.2019

Petsipappa –

Tammojen kuningatarkisa on melko tasainen ja voittajakandidaatteja löytyy useita. Tammoissa on meneillään jonkunlainen sukupolvenvaihdos ja tällä kertaa ei joukosta erotu selkeää suosikkia. Kovin montaa tammaa ei voi suoraan laskea ulos kuningatarkamppailusta – tosin kisa on kova ja kahden ensimmäisen matkan jälkeen tilanne on jo toinen.

Jos jollekin tekee mieli pukea ennakkosuosikin viitta, se on Jussi Suomisen valmentama Juliette Lax. Tamma on voittanut kauden kymmenestä kilpailustaan kahdeksan. Tosin viimeksi Antti Teivaisen ajokki väsyi keulasta pitkällä matkalla melko pahasti reippaan matkavauhdin jälkeen, joten pitkälle matkalle saattaa olla tällä kertaa tilauksessa suojajuoksu.

Haastajia suosikilla onkin sitten paljon. Yksi heistä on Liisan Tulilintu, Harri Kotilaisen tallista kilpaileva kuningatarkisan ensikertalainen. Nopeana avaajana tamma pääsee kahdessa ensimmäisessä kisassa hyville juoksupaikoille ja loppu on itsestä kiinni. Uskon sen jaksavan pitkänkin matkan hyvin.

Ensikertalainen on myös rääkkyläläistamma Piskon Pouta, joka voittaessaan olisi ensimmäinen Pohjois-Karjalainen ravikuninkaallinen ikinä. Mari Rautiaisen valmentama tamma on äitynyt kesän tullen hurjaan kuntoon, eikä sen seppelöinti saa tänä vuonna yllättää ketään. Kimmo Määttänen ei ole kuskeista kokenein, mutta tekee rattailla hyvää työtä.

Jonkunlaisia voittomahdollisuuksia elättelevät vielä kokenut Huimariina, mailin ennakkosuosikki Virin Camilla, joka matkan höylä Hetviina, pitkällä matkalla väsymättä jyräävä Sävel-Taika ja avoimelle tasolle kuin varkain tuloa tekevä Sokru.

Vetosuositus

Annan kuningatarkilpailuun tipsin Piskon Poudan menestyksestä. Rohkeimmat vetävät kympin kertoimella koko kisan voittoa, mutta minulle riittää vähempikin, sillä kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen maksaa suhteessa oikein mukavasti. Vetosuositus on Kuningatarkilpailu, sijat 1-3: Piskon Pouta kertoimella 3,05.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Kuninkuusravit ja kohteeseen veto ”Kuningatarkilpailu, sijat 1-3: Piskon Pouta”. Jos Piskon Pouta sijoittuu kokonaiskilpailussa kolmen parhaan joukkoon, saat 305 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Piskon Pouta jää kärkikolmikon ulkopuolelle, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.