Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen etenivät 24 parhaan joukkoon Moskovassa pelattavissa beach volleyn EM-kisoissa.

Jatkopaikka ja lohkon kakkossija varmistui torstaiaamun 2-1 (13-21, 21-18, 15-11) -voitolla turnauksessa viidenneksi sijoitetusta saksalaisparista Kim Behrens / Cinja Tillmann.

– Ensimmäisessä erässä meillä oli hyökkäyksen kanssa ongelmia, mutta toiseen erään löydettiin rytmi. Lisäksi peli-ilme oli hyvää – taisteltiin loppuun asti, Ahtiainen viestitti.
Lehtosen ja Ahtiaisen EM-ranking on 21:s.

Pudotuspelikierrokset ovat ohjelmassa perjantaina. Ensimmäisen kierroksen vastustaja selviää arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi torstaina pelattavien alkulohkojen viimeisten otteluiden jälkeen. Naisten välierät ja mitaliottelut pelataan lauantaina.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote