Tässä juttusarjassa tutustutaan baseballiin ja MLB:hen. Kirjoittaja itse on baseballin suhteen täysi märkäkorva. Juttusarjan jokaisessa osassa on myös vetovihje aluksi kotoisesta pesäpallostamme ja jatkossa MLB:stä.

Petsipappa

Neljäs MLB-veto: Saadaanko neljäs putkeen?

MLB
Minnesota Twins – Cleveland Indians
Perjantai 09.08. klo 03:10

MLB-vedot ovat toistaiseksi olleet keltanokalle suosiollisia. Viimeksi New York Mets kasvatti osumaputken jo kolmen vedon mittaiseksi. Toivotaan, että pystymme jatkamaan osumien tiellä – ensimmäisten vetojen osuminen tuo toki suurta mielihyvää, mutta totuuden nimissä ensimmäinen ohimenevä veto on yhä lähempänä.

Perjantain vastaisena yönä Minnesota ja Cleveland ottavat yhteen. Joukkueet ovat American Leaguen Central divisioonan kaksi parasta joukkuetta. Molemmat starttaavat hyvällä syöttäjällä: sekä Twinsin Kyle Gibson että Indiansin Mike Clevinger ovat tekijämiehiä. Twins on voittanut kotonaan joukkueiden keskinäisestä kolmesta ottelusta tällä kaudella kaksi.

Minnesotalle ottelun suosikkiaseman kääntää Clevelandin keskiviikkona pelaama double header. Kaksi kotona pelattua ottelua samana päivänä voi hapottaa sen verran, että rokotetaan tästä Indiansia jonkun verran. Minnesotaa voi pitää ottelussa pikkusuosikkina ja kun markkinoilla ollaan jotakuinkin tasabuukissa, on Twins pelivalinta.

Vetosuositus

Vetosuosituksena on siis Minnesota Twins voittaa ottelun kertoimella 1,95. Toivotaan, että aamulla päästään tuulettamaan neljättä vetovoittoa MLB:stä.

.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Minnesota Twins – Cleveland Indians ja kohteeseen veto ”Minnesota Twins voittaa ottelun”. Jos Minnesota voittaa ottelun, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Cleveland voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]