Ristomatti Hakola muisti lopettanutta Martti Jylhää hulvattomalla kalsarihevivideolla – ”Kiitos sadoista yhteisistä öistä ahtaissa parisängyissä”

© Kuva: Getty Images

Torstaina uransa päättymisestä ilmoittanut maastohiihtäjä Martti Jylhä sai joukkuekaveriltaan Ristomatti Hakolalta vitsikkäät terveiset hiihtoeläkeläisen päivilleen.

Hakola julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa kaksikko eläytyy leikkimään muusikoita kalsarisillaan.

– Kiitos kaikista sadoista yhteisistä öistä ahtaissa parisängyissä. Kiitos tuhansista perässä hiihdetyistä ja vedätetyistä kilometreistä. Kiitos esimerkistä ja hauskoja eläkepäiviä. Ilo oli mun puolella ❤ Video puhukoon puolestaan – it was one hell of a ride 🎉, Hakola kirjoitti postauksensa kylkeen.

Jylhä saavutti nuorten maailmanmestaruuden 10 kilometrillä ja hopean sprintissä vuonna 2007. Maailmancupissa hänen paras saavutuksensa oli Davosin sprintin kakkossija 2013. Hiihto on vienyt Jylhän myös mukaan kansainvälisen kabinettitason päätöksentekoon FIS:n urheilijakomissiossa. Hän aloitti komission miespuolisena puheenjohtajana toukokuussa.

– Se pesti jatkuu vielä kahden seuraavan kauden ajan ja on viemässä minua aina FIS:n Councilin jäseneksi asti, joten pääsen edelleen elämään huippuhiihdon ytimessä. Olen myös päässyt kehittämään välineitä maailman parhaille hiihtäjille ja tämä kaikki työ toivottavasti jatkuu tulevaisuudessakin, Jylhä kommentoi Hiihtoliiton tiedotteessa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.