Yle: Petra Ollin valmentaja paljasti syyn kilpailutauolle

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa perjantaina QPR - Sheffield W! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomalaispainin ykkösnimi Petra Olli joutuu osallistumaan syyskuun puolivälin MM-kisoihin niin sanotusti kylmiltään. Hän ei saa turnauksia alle ennen Kazakstanissa järjestettäviä kisoja, kertoo Yle.

Ollin valmentaja Ahto Raska paljasti Ylelle, että hänen suojattinsa on taistellut keskikesästä asti korvatulehduksen kanssa. 25-vuotiaan Ollin oli määränä kilpailla heinäkuun alussa Espanjassa ja elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Puolassa. Kyseinen korvatulehdus esti kuitenkin nämä suunnitelmat. Hän on paininut kilpailuissa viimeksi keväällä huhtikuussa EM-kisoissa.

– Painitreenit ovat jääneet liian vähäisiksi, joten hän ei pysty osallistumaan tuohon Puolan kisaan, Raska kertoi Ylelle.

Vaikka valmistautuminen MM-kisoihin ei ole ollut optimaalinen, Raska ei ole heittänyt kirvestä kaivoon menestystoiveiden suhteen.

– En näe taukoa huolenaiheena. Vuonna 2015 jäi Euroopan kisat ja koko kesä väliin. Petralla oli polvivamma ja tilanne oli vielä pahempi kuin tällä hetkellä, Raska sanoo.

Tulehdus hoidenttiin kuntoon lopulta antibiooteilla.

– Petra on nyt terveenä ja treenaa täysipainoisesti matolla. Ei ole mitään ongelmaa MM-kisojen suhteen, valmentaja painottaa.

Lähde: Yle

 

FA Cupissa perjantaina QPR - Sheffield W! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!