MM-kisat
110 metrin aidat
Maanantai 30.09. klo 20:05

Miesten 110 metrin aidoista otetaan Dohan MM-kisojen seuraava nosto. Suomalaisille urheilun ystäville tuotti ihmetystä Elmo Lakan valintasotku. Lakka ehti jo pistää kautensa pakettiin, kun tulosrankingin mukaista kutsua ei tullutkaan. Joidenkin poisjääntien takia kutsu loppujen lopuksi tulikin ja Lakka siirtyi Turkkiin valmistavalle leirille. Lakka lähtee Dohaan parantamaan ennätystään 13,49.

Jamaikan Omar McLeod voitti tässä lajissa olympiakultaa Riossa 2016 sekä MM-kultaa Lontoossa 2017. Vetomarkkinoilla McLeodila pidetäänkin suosikkina. Nopean jamaikalaisen viimeiset kaksi kautta ovat olleet loukkaantumisten, valmentajanvaihdon ja tasonheittelyjen sävyttämiä, vaikka tältä kaudelta onkin hyvä tulos 13,07. Omassa rankingissani jamaikalainen on mahdollinen voittaja, muttei ainoa suosikki.

Jenkkikaksikko Grant Holloway ja Daniel Roberts omistavat kauden kaksi nopeinta tilastoaikaa. Kärkiajat on tehty aikaisemmin kesällä, eikä Holloway ole pystynyt pitämään tulostasoaan kauden edetessä. Roberts puolestaan juoksi elokuun lopussa Pariisissa 13,08. Nuorilla jenkeillä on kaikki eväät jopa dominoida lajia tulevina vuosina, mutta voi olla, että Doha tulee kultaa ajatellen liian pian. Varsinkin Roberts on kuitenkin vakava voitontavoittelija.

Vetosuosituksen saa Espanjan Orlando Ortega, joka otti vuonna 2016 olympiahopeaa. H2H McLeodia vastaan on espanjalaiselle 2-1 tällä kaudella ja tuntuu siltä, että koko kauden vakuuttavaa jälkeä tehnyt ja 13,05 kellottanut Ortega on kolmas tasavertainen suosikkini kisan voittajaksi. Viime kisoissa espanjalaisen ajat eivät ole olleet aivan huippua, mutta voittoja on tullut silti ja uskon, että samaan aikaan on ollut kovempi treenivaihdekin päällä.

Vetomarkkinoilla Ortegaa ei pidetä aivan suosikkikaksikon veroisena, joten otan kantaa kovan espanjalaisaiturin puolesta. Vetosuositus on Orlando Ortega voittaa kertoimella 4,50.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO