Siri Eskola valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi Superpesiksessä: ”En vaihtaisi päivääkään pois”

© Kuva: Juha Tamminen

Kirittäret Jyväskylästä juhlii toisena vuonna peräkkäin pesäpallon naisten Suomen mestaruutta. Ensikertalainen mestarina on Siri Eskola, joka takoi jokeripaidassa 10 pudotuspeliotteluun hulppeat 2+35=37 lyötyä juoksua. Pesäpalloliitto arvosti Eskolan pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kiimingin Urheilijoiden kasvatti oli tätä ennen pelannut urallaan vain kolme pudotuspeliottelua, Oulun Lipottarien paidassa puolivälierissä kaudella 2017. Ne päättyivät kaikki tappioon, mutta nyt kurssi muuttui täysin vastakkaiseksi. Kirittäret voitti kymmenestä pudotuspeliottelustaan yhdeksän.

Eskola juhlii uransa ensimmäistä mitalia, joka on heti kultainen. Pudotuspelien arvokkain pelaaja kertasi ratkaisuottelun jälkeen tunteikkaana huikeaa vuottaan Kirittärien joukkueessa.

– Alkuun jännitti ihan hirveästi ja varmaan se on ihan hyvä, että näin lopussakin jännittää aivan järkyttävästi, mutta on ollut aivan mahtavaa. En vaihtaisi päivääkään pois, Eskola sanoi Ruudun haastattelussa.

Kaikki pesäpallokauden parhaat palkitaan perinteisellä pesäpallokauden päätösristeilyllä Tallink Siljan M/s Europalla 5.-6.10.

Lähde: Pesäpalloliiton tiedote


Kaapo Kakko tekee maalin – saat 100€ ilmaisvedon!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta ja lyö vähintään 1 euron veto otteluun New York Rangers vs Vancouver Canucks (minimikerroin 1,50).
  3. Jos Kakko tekee ottelussa maalin, saat 100€ ilmaisvedon.