SS: Lelu Ojansivu sanoi suorat sanat maajoukkueen päävalmentajan harjoituksista

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen lentopallomaajoukkue on ollut tuuliajolla sen jälkeen, kun huimaa tulosta tehnyt Tuomas Sammelvuo siirtyi valmentamaan Venäjälle. Suomi on kulkenut tappiosta toiseen.

Uuden päävalmentajan, Joel Banksin, alaisuudessa lentisäijät ovat voittaneet vain yhden pelin. Tappioita on tullut peräti 19 kappaletta.

Maajoukkueen luottomiehiin vuosikaudet kuulunut Lelu Ojansivu kertoi Savon Sanomille suoraan, mitä mieltä hän on ollut Banksin harjoitusmetodeista.

– Leiripätkä ei minua hirveästi vakuuttanut. Suomalaisille lentopalloilijoille ainoa tapa pärjätä on kova harjoittelu, ja maajoukkueessa ei niin tapahtunut, Ojansivu sanoi Savon Sanomille kesän leiritystä kritisoiden.

– Omassa seurassa päästään asiaan jo 20 minuutin lämmittelyn jälkeen. Maajoukkueessa vedettiin junnutreenejä – lämmiteltiin pitkään ja vedettiin tunti tekniikkaharjoituksia, Ojansivu paljastaa.

Hän kertoi samaan syssyyn, että tyyppinä Banksissa ei ole mitään vikaa. 200 ottelua maajoukkueessa pelannut Ojansivu ei kuulu Suomen miehistöön EM-kisoissa, koska hänen nilkkansa kuntoutus on kesken.

Savon Sanomien juttu.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!