Riihimäen Cocksin ensimmäiset vieraspisteet tämän kauden VELUX EHF Champions Leaguessa olivat lähellä sunnuntaina HC Eurofarm Rabotnikin vieraana, mutta käteen jäi lopulta katkera yhden maalin tappio. Kotivoitto kirjattiin maalein 31-30 (17-13).

Kotijoukkue Rabotnik avasi ottelun vahvasti ja nykäisi alle kymmenessä minuutissa neljän maalin johdon. Cocks pääsi kuitenkin tämän jälkeen paremmin mukaan peliin ja kävi muutamaankin otteeseen jo kahden maalin päässä. Tauolle mentiin kuitenkin isäntien neljän maalin johdossa.

– Ensimmäinen jakso ei mennyt suunnitellusti. Teimme liikaa teknisiä virheitä ja liikaa tuli myös hätäisiä kaukoheittoja ja tämän myötä tulos tauolla oli se mikä oli, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas kertasi.

Tauolta Cocks tuli kuitenkin vahvasti ja puristi tilanteen tasoihin vajaassa kymmenessä minuutissa. Numeroista 20-20 edettiin tasaisesti johtoaseman vaihdeltua puolelta toiselle. Ratkaisumaalin heitti Rabotnikin Goze Oljeski minuutti ennen loppua, eikä Cocks enää onnistunut nousemaan tasoihin.

– Toisella jaksolla pelasimme enemmän sen mukaisesti kuin oli tarkoituskin ja taistelimme hyvin joukkueena, Savukynas totesi.

– Hyvää pelaamista ja taistelua oli meiltä tänään. Ikävä kyllä vastustaja oli sitten onnekkaampikin ratkaisevilla hetkillä.

Cocks pelaa seuraavan Mestarien liigan ottelunsa viikon kuluttua sunnuntaina 20.10., kun Riihimäelle saapuu vierailulle portugalilainen Sporting CP.

Lähde: Cocksin tiedote