Dicken osallistuu toista vuotta peräkkäin EHF Challenge Cupiin. Viime vuonna sensaatiomaisesti kahdeksan joukkoon edennyt, ja vaivaisella yhden maalin marginaalilla välieristä karsiutunut lauttasaarelaisjoukkue aloittaa tämän kauden urakkansa toiselta kierrokselta. Vastaan arvottiin Livingston HC Skotlannin Edinburgista. Livingston, joka niin ikään osallistui viime kaudella Challenge Cupiin, on Skotlannin moninkertainen mestari, ja aloittikin kautensa vakuuttavalla voitolla. Viime vuonna joukkue tippui juurikin samalla kierroksella, kun ¨paikallisvastustaja¨ London GD tiputti skotit jatkosta.

Kovin paljon ei Björn Monnbergin suojatit ole tuijottaneet viikonlopun vastustajaa, ja Dicken lähteekin ottelusarjaan keskittymällä omaan tekemiseensä.

Dicken päätti luopua omasta kotipelistään ja molemmat ottelut pelataan viikonlopun aikana Edinburghissa. Ensimmäinen osaottelu pelataan lauantaina klo 19.00 ja toinen ottelu sunnuntaina klo 16.00 suomen aikaa. Näin ollen ottelut eivät juuri rasita lauttasaarelaisten SM-Liigan otteluohjelmaa.

Myös HIFK osallistuu samaiseen Challenge Cupiin, ja aloittaa oman urakkansa lauantaina Riihimäellä, jossa se isännöi Itävaltalaista Bregenziä. Tuon otteluparin ratkaiseva ottelu pelataan 12.10 Itävallassa.

Lähde: Dickenin tiedote