Kolme viikkoa Makwan Amirkhanin suureen otteluun – yhteen asiaan panostettu enemmän kuin koskaan

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomalaisvapaaottelija Makwan Amirkhani valmistautuu parhaillaan 2. marraskuuta käytävään otteluun, jossa hän kohtaa Madison Square Gardenissa UFC-rankingin sijalla 12 olevan Shane Burgosin. Amirkhani valmistautuu otteluun Irlannissa.

Amirkhanille Irlanti on tuttu paikka. Hän on harjoitellut urallaan useasti aiemminkin nimenomaan Irlannissa, mutta tällä kertaa tekeminen on nostettu täysin uudelle tasolle.

– Ei edellisiä kertoja voi verrata tähän. Juoksen tällä hetkellä viikon aikana yhtä paljon, mitä olen juossut kolmen vuoden aikana yhteensä Irlannissa. Jokaikinen osa-alue on nyt mietitty tarkkaan, liittyi se lepoon, ravintoon tai urheilemiseen. Kaikki on huomioitu, ja se näkyy myös tuloksissa, Amirkhani kertoo hänestä kertovassa dokumenttisarjassa.

Makwan – Unstoppable -dokumenttisarjan kolmannessa osassa keskitytään Amirkhanin valmistautumiseen Irlannissa. Amirkhani kertoo harjoittelustaan, ja siitä kuinka tarkasti huippukuntoa rakennetaan.

Yhteen asiaan Amirkhani on kiinnittänyt entistä enemmän huomiota.

– Olen paneutunut enemmän kuin koskaan aiemmin ihmisen mieleen. Loppuen lopuksi kaikki treenaavat todella kovaa. Paljon on kiinni siitä, kenellä se mieli ja aivot pelaavat paremmin, että pystyy tiukoissakin tilanteissa olemaan fiksu ja tekemään järkeviä siirtoja, Amirkhani avaa.

Voit katsoa Betsafen tuottaman dokumenttisarjan kolmannen osan tästä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS