LASB katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa, kun se kaatoi Salibandyliigan perjantain ainoassa ottelussa kotonaan Welhot 6-4. Voitto oli lahtelaisille kauden kolmas.

Vielä kolmannessa erässä Welhot nousi tasatilanteesta kahden maalin johtoasemaan, mutta sitten tuli romahdus. Perttu Koljonen, Tomi Jerkku ja pallon lähivapaalyöntitilanteesta takakulmaan sijoittanut Koljonen uudelleen muuttivat vain 52 sekunnissa lukemat 2-4 isäntien 5–4-johdoksi. Neljä minuuttia ennen loppua Tino Nivala purjehti vielä syötönkatkon jälkeen viikset hulmuten kiskaisemaan yläkulmaan illan toisen osumansa, eikä Welhot enää elpynyt.

LASBin Perttu Koljonen oli hattutempullaan illan tehomies. Vieraista ahnehti Aleksi Ahokas saldon 2+1.

Lauantaina Salibandyliigan ohjelmassa ovat poikkeuksellisesti Huittisissa pelattava viime kevään finalistien kohtaaminen Classic–TPS sekä Happee–Oilers ja Steelers–Tiikerit.

Lähde: Salibandyliiton tiedote