LaSB on aloittanut kautensa miesten Salibandyliigassa ailahdellen. Neljästä ottelusta on tullut kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Joukkueen viimeisintä ottelua voidaan pitää melkoisena nöyryytyksenä. LaSB hävisi Turun Palloseuralle vieraissa keskiviikkona peräti 10-0-lukemin. Nyt joukkueella on kasvojen pesun paikka, kun vieraaksi Lahteen saapuu sunnuntain kierroksella Tampereen Classic.

Haaste ei ole kuitenkaan helpoimmasta päästä, sillä hallitseva mestari on voittanut syksyn kaikki neljä sarjaotteluaan maalierolla 37-13.

– Joukkueella on keskiviikon heikosti menneen TPS pelin jälkeen kasvojen pesun paikka. Valmius peliin täytyy olla, ja tulee olemaankin, paljon parempi kuin se edellisessä pelissä oli. Perjantaina vedettiin erittäin onnistuneet harjoitukset ja luottavaisin mielin lähdetään haastamaan, LaSB-valmentaja Ilja Pantzar kertoo seuran verkkosivuilla.

LaSB antaa maalivahti Antti Ripatille tällä kertaa torjuntavastuun. Ottelu on hänen ensimmäinen tällä kaudella.

LaSB-Classic-ottelu alkaa klo 17.00. Sunnuntaina pelataan myös kolme muuta ottelua, kun SPV isännöi Seinäjoella EräViikinkejä. Tikkurilan Tiikerit ottaa puolestaan mittaa Happeesta ja klo 18.o0 alkaen Welhot taistelee pisteistä ÅIF:n kanssa.