Lunasta 100 euron ilmaisveto Makwan Amirkhanin voitolla!

Makwan Amirkhani ottelee UFC-244 tapahtumassa New Yorkissa lauantaina 2.11. Betsafe elää tapahtumassa mukana ja tarjoaa 100 euron ilmaisvedon, jos Maku voittaa ottelun ennen täyttä aikaa lopetuksella!

Jos Amirkhani voittaa Shane Burgosin lopetuksella, sinulla on todella aihetta juhlaan. Kun panostat kohteeseen vähintään euron, saat vedon osuessa normaalin kertoimen lisäksi 100 euron ilmaisvedon.

Tsekkaa lisätiedot alta ja ota tarjous talteen!

Lunasta huipputarjous näin:

  1. Avaa tili Betsafelle TÄSTÄ.
  2. Talleta.
  3. Lyö vähintään yhden euron veto, että Amirkhani voittaa ottelun ennen täyttä aikaa.

Voittaako Amirkhani?

Ottelua voi pitää lähtökohdiltaan hyvin tasaisena. Amirkhani on tähän asti otellut UFC:ssä kuusi kertaa ja viisi ottelua näistä on päättynyt voittoon. Shane Burgos on New Yorkin miehiä ja mielenkiintoista on, että Burgosin UFC-tilasto on Amirkhanin kanssa täsmälleen samanlainen.

Molemmat ottelijat ovat urallaan nousussa ja Amirkhanilla siintää parin kolmen voiton päässä jopa mestaruusottelu. Tämä UFC-ottelu on siis erityisen tärkeä.

Lisätietoa:

Tarjous on voimassa vain Betsafen uusille asiakkaille. Lunasta tarjous ennen ottelun alkua eli ennen sunnuntaita klo 02:45. Saat Amirkhanin voittaessa ottelun lopetuksella 100 euron ilmaisvedon normaalin voiton lisäksi.

Ilmaisvedon nettovoitot (koko voittosumma miinus panos) tulee kierrättää kolme kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa rahat tai pelata ne muissa tuotteissamme. Jos esimerkiksi voitat ilmaisvedolla 150 euroa, sinun tulee lyödä vetoa yhteensä 450 eurolla täyttääksesi kierrätysvaatimuksen.