© Kuva: Getty Images

Näin katsot Lauri Markkasen NBA-matsit ilmaiseksi!

NBA-kausi on taas ovella! Koripallo on Suomessa myötätuulessa ja Suomessa herätään aamuihin tsekkaamalla, mitä Lauri Markkanen on saanut yöllä aikaan. Mitä jos katsoisit matsit suorana?

Betsafe näyttää kaikki NBA-kauden 2019-2020 ottelut suorana ja ilmaiseksi. Pääset katsomaan ottelut Betsafen live-striimin kautta. Palvelu on maksuton, mutta pelitililläsi on oltava ainakin 0,10€ rahaa nähdäksesi matsit.

Kun olet Betsafen uusi asiakas, saat myös 20€ riskittömän vedon. Tämä tarjous on mieletön, joten nyt vaan ottamaan striimit haltuun!

Katso matsit ilmaiseksi + lunasta 20€ live-veto:

1. Avaa tili TÄSTÄ.
2. Talleta ja saat heti 20€ riskittömän live-vedon NBA-kohteisiin.
3. Näet ottelut live-streamin kautta ja pääset myös lyömään haluamasi vedon matsia katsoessasi.

Miksi Markkasen matseja kannattaa väijyä?

Markkanen on taas varttuneempi ja valmis uuteen kauteen maailman kovimmassa korisliigassa. Suomalaistähti kirjoitti kauden alla Chicago Bullsin kanssa uuden sopimuksen, jonka myötä hän käyttää optionsa tulokassopimuksen neljännestä kaudesta 2020-21.

Markkasen kolmas NBA-kausi käynnistyy keskiviikon ja torstain välisenä yönä, jolloin Bulls kohtaa vieraissa Charlotten. Markkaselta odotetaan tältä kaudelta todella paljon, joten tästä sesongista kannattaa nauttia.

Tämän tason suomalaisesta pelimiehestä on voinut pidemmän aikaa vain unelmoida.

Lisätietoa:

Ilmaisveto-tarjous on voimassa 21.10. 12:00 CET – 27.10. 23:59 CEST Betsafen uusille Suomessa asuville asiakkaille. Betsafen kaikki asiakkaat näkevät suorat lähetykset streamauspalvelusta. Käyttääksesi riskittömän NBA-livevedon sinulla tulee olla 20 euroa varoja pelitililläsi. Riskitön veto on voimassa 10.11. 23:59 CEST asti.