Ohhoh! Annimari Kortteen oli vaikea löytää latausta Dohan MM-kisoissa – ”Olen vaan odottanut ja laskenut minuutteja, että pääsee lepäämään ja nollaamaan pään”

© Kuva: Getty Images

Nooralotta Neziri, Annimari Korte ja Reetta Hurske päättivät kilpailukautensa MM-kilpailujen 36-vuotisen historian kovatasoisimmissa naisten 100 metrin aitajuoksun välierissä Dohassa.

Korte totesi, että pitkä kausi alkoi tuntua Dohassa. Juoksijan kroppa on kunnossa, mutta henkisesti oli vaikea löytää latausta, kun kauden tavoitteet Suomen ennätys ja olympiaraja oli jo saavutettu ja lisäksi uran ensimmäisistä MM-kilpailuista heltisi välieräpaikka.

– Yritin parhaani löytää latausta, mutta alkuerien jälkeen olen vaan odottanut ja laskenut minuutteja, että pääsee lepäämään ja nollaamaan pään, Korte tunnusti.

Korte juoksi välierissä saman ajan kuin alkuerissä.

– Juoksut vaan olivat tosi erilaiset. Alkuerissä juoksu tuli tosi helposti ja juoksin varovasti. Nyt otin enemmän riskillä ja osuin etujalalla toka aitaan ja sitten ainakin viiteen aitaan, se vähän vaikutti, Korte sanoi.

– Mutta rehellisesti sanoen ajalla ei nyt ollut väliä. Toisaalta juoksin näissä kisoissa kaksi kertaa alle 13 sekunnin, olen siihen tosi tyytyväinen.

Kauden päättymistä Korte aikoi juhlistaa jakamalla Reetta Hurskeen kanssa managerinsa Tanja Finnen Dohaan tuoman salmiakkirasian. Edessä on myös lomaa.

– Olen menossa viikoksi lomalle Italiaan, Korte kertoi.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.