Suomalaispelaajalla värikäs startti Kyproksella – ”Tappeluihin en viitsinyt osallistua”

© Kuva: Getty Images

Kesällä hopeajoukkue Etta Oulusta Kyproksen pääsarjaan Anorthosis Famagustan riveihin siirtynyt passari Niko Haapakoski aloitti kautensa myöhään perjantai-iltana 3-1 -voitolla Anagennisi Deryneiasia vastaan.

– Kyllähän tuota ensimmäistä peliä odotti innolla ja totta kai jäi hyvä mieli, kun voitettiin. Jokainen voitto tässä sarjassa on erittäin tärkeä pudotuspelejä ajatellen. Peli oli aika tunteita räiskyvää, mikä ei tullut yllätyksenä. Pelin jälkeisiin tappeluihin en viitsinyt tällä kertaa osallistua, Haapakoski veisteli.

Ensimmäistä ammattilaiskauttaan ulkomailla pelaava Oulunsalon Vasaman kasvatti on ollut tyytyväinen Kyproksen oloihin.

– Täällä menee hyvin, kaikki asiat toimivat moitteettomasti. Ihmiset ovat mukavia ja ilma on lämmin, joten kyllä täällä kelpaa asua. Vasemmanpuoleista kaistaakin opittu on jo ajamaan. Joukkue vaikuttaa hyvältä ja valmentaja Konstantinos Christofidelis osaa hommansa. Hän pelasi vielä viime kaudella Eemi Tervaportin kanssa Olympiacosissa ja Kreikassa aika iso pelaajalegenda, Haapakoski tiesi.

Kyproksen miesten lentopallomarkkinoita on viime vuosina hallinnut Omonia Nicosia. Keväällä Anorthosis Famagusta sijoittui kahdeksan joukkueen sarjassa kuudenneksi.

Lähde: Lentopalloliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.