Tuomari käski painijan leikkaamaan hiukset ennen ottelua tai hylkäys uhkaisi – Tuomittiin rasismista ja hyllytettiin kahdeksi vuodeksi!

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltalainen painituomari Alan Maloney on hyllytetty kahdeksi vuodeksi epäsopivasta toiminnasta paikallisen siviilioikeusistuimen toimesta.

16-vuotias lukiolaispainija Andrew Johnson pakotettiin leikkaamaan rastahiuksensa pois, koska ne olivat Maloneyn mielestä liian pitkät. Toinen vaihtoehto olisi ollut luovuttaa ottelu. Poika osoitti todellista taistelijan luonnetta ja voitti lopulta kamppailun. Hän vaikutti kuitenkin hyvin pettyneeltä tuomarin toimintaan.

Tapaus nostatti hurjasti vastustusta ja rasismista syytettyä tuomaria vaadittiin eroamaan. Eroamisen sijaan Maloneyn vaatikin 100 000 dollarin korvauksia kunnianloukkauksesta. Hän väitti menettäneensä kohun vuoksi merkittävän osan tuloistaan, eikä voinut tuomaroida sen jälkeen. Hän väittää, että liiton säännöt olivat syynä hänen vaatimukseensa hiusten leikkaamisesta.

Jo vuonna 2016 Maloneyn epäiltiin käyttäneen rasistisia ilmauksia kiistassa afroamerikkalaisen tuomarin kanssa.

Katso kyseenalaiset tapahtumat alta:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.