Dickenillä oli korkea vuori kiivettävänään jatkoonpääsyn kannalta EHF Challenge Cupin kolmannella kierroksella. Ensimmäinen osaottelu Drammenissa päättyi isäntien 32-24 voittoon ja näin ollen lauttasaarelaisten oli voitettava vähintään kahdeksalla maalilla lauantaina Pirkkolassa. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan Drammen vei tiukan ottelun nimiinsä lukemin 29-32.

Ottelun alku oli varsinaista maali-ilottelua, kun joukkueet maalasivat jokaisessa hyökkäyksessään, ja peli oli nopeasti 3-3. Tästä Dicken kuitenkin menetti hieman keskittymistään ja Drammen vei seuraavan jakson 4-0 ja Björn Monnbergin oli otettava aikalisä. Tämä toimikin hyvin, ja eroa kurottiin pikkuhiljaa kiinni. Taukoa vietettiin 14-15 lukemissa.

Dicken aloitti toisen jakson loistavasti, ja menikin nopeasti 16-15 johtoon, mutta Drammen vastasi yhtä nopeasti ja otti johdon jälleen itselleen. Ottelu kulki loppuun asti vieraiden 1-3 maalin johdossa, ja tällä erolla Norjalaiset myös veivät ottelun nimiinsä, 29-32, ja etenee Challenge Cupissa neljännelle kierrokselle, 16 parhaan joukkoon täysin ansaitusti 11 maalin maalierolla.

Dickenin ottelun parhaaksi valittiin Ian Martin, joka oli myös kentän tehokkain pelaaja 7 maalillaan. Drammenin parhaaksi valittiin Thomas Horneland Boilesen, joka maalasi kuudesti.

Lähde: Tiedote