Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen taistelivat välieriin

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tali Openin nelinpelissä on nähty suomalaisten vahvoja otteita. Sijoittamattomat Harri Heliövaara/Patrik Niklas-Salminen ovat jatkaneet siitä mihin Australiassa jäivät – pari jahtaa toista peräkkäistä turnausvoittoa.

Torstain puolivälierässä suomalaiset olivat ensimmäisessä erässä ahtaalla ranskalaisparia Antoine Escoffier/Gabriel Petit vastaan. Ranskalaisilla oli tiebreikissä yksi eräpallo, mutta sen Heliövaara selvitti läpisyötöllä. Toisessa erässä suomalaiset menivät menojaan – Heliövaara hallitsi verkkoa ja Niklas-Salminen syötti peräti seitsemän ässää. Lopulta tulostaululle kirjattiin voittolukemat 7-6(6), 6-1.

Suomalaiset kohtaavat lauantaina välierässä ykköseksi sijoitetut tanskalaisen Frederik Nielsenin ja saksalaisen Tim Puetzin.

Perjantaina pelataan kaksinpelien puolivälierät. Molemmat jäljellä olevat suomalaispelaajat ovat yläkaaviossa. Heliövaara kohtaa kahdeksanneksi sijoitetun valkovenäläisen Ilya Ivashkan (ATP-138) klo 16:00 ja kymmenenneksi sijoitetulla Emil Ruusuvuorella on vastassa sijoittamaton slovakialainen Alex Molcan (ATP-319).

Lähde: Tennisliiton tiedote

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!