Huima vire jatkuu! – Suomalaiset tennispelaajat etenivät loppuotteluihin Turkissa ja Tshekissä

© Kuva: Getty Images
Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Oona Orpana, 18, ja Anastasia Kulikova, 19, ovat edenneet loppuotteluihin $15,000 ITF-turnauksissa Turkissa ja Tshekissä.

Molemmat suomalaiset ovat osoittaneet loppuvuodelle vahvaa pelivirettä ja sunnuntaina nuoret tähtipelaajamme hakevat turnausvoittoja. Orpana on kolmanneksi sijoitettuna Turkissa ja hän voitti kolmessa ensimmäisessä ottelussaan karsinnoista mukaan tulleet pelaajat. Lauantaina välierässä Orpana (WTA-490) otti voiton toiseksi sijoitetusta Irina Khromachevasta (WTA-460) 6-2, 1-0 rtd.

– Vastustaja kertoi kuumeilleensa ja siitä syystä vetäytyi toisessa erässä. Tänään oma pelini kulki todella hyvin. Muissa matseissa en ole aina saanut parastani irti, mutta siitä huolimatta olen pystynyt taistelemaan loppuun asti ja löytämään keinot matsien voittamiseen, kertoi Orpana.

Orpana kohtaa loppuottelussa ykköseksi sijoitetun Pohjois-Makedonian Lina Gjorcheskan (WTA-435), jolle hän hävisi viime viikolla välierissä.

Kulikova (WTA-582) on puolestaan kahdeksanneksi sijoitettuna Tshekissä, jossa on voittanut neljä ottelua. Välierässä suomalainen sai toiseksi sijoitetulta Johana Markovalta (WTA-419) luovutuksen tilanteessa 3-5. Kulikova kertoi vastustajansa kaatuneen todella pahasti ja satuttaneensa polvensa.

Loppuottelussa Kulikovalla on edessään uransa kovin yksittäinen haaste, kun hän kohtaa maailmanlistalla parhaimmillaan 15. sijalla olleen virolaisen Kaia Kanepin (WTA-105).

– Pelini tuntuu hyvältä. Sunnuntaiseen finaaliin lähden pelaamaan rennosti ilman paineita, kommentoi Kulikova.

Kulikova hakee vuoden neljättä kaksinpelin turnausvoittoaan ITF-kiertueella ja Orpana tavoittelee ensimmäistään.

Lähde: Tennisliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!