Joensuun Mailalle kova vahvistus

© Kuva: Juha Tamminen

Menneellä kaudella Superpesiksessä vuoden tulokkaaksi valittu Simo Vainikainen siirtyy Joensuun Mailaan. Hänen sopimus on mallia 1+2 vuotta.

– Hyvillä mielin totta kai Joensuun Mailaan saavun, kun pääsen näyttämään mitä Savossa olen oppinut. Omat vahvuudet löytyvät etukenttäpelaamisen ja nopeuden parista, joiden kautta uutta kautta lähdetään rakentamaan odottavin ja hieman jännittynein tunnelmin, kommentoi Vainikainen, viime kaudella Siilijärvellä pelannut Vainikainen summasi tiedotteessa.

Vainikaisen sopimuksen myötä Joensuun Mailan rosteri tulevalle kaudelle on valmis.

– Tällä sopimuksella on suuri merkitys tulevaisuuden kannalta. Simolla on taustalla käsileikkaus ja sen kuntouttamisen kanssa edetään rauhassa. Miehellä on pelaajana parhaat vuodet vielä edessä ja hän tulee olemaan iso osa Joensuun Mailaa tulevina vuosina, kommentoi Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Jonne Kemppainen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.