Jukka Keskisalo arvioi suomalaisten mahdollisuuksia PM-kisoissa – ”Hyvässä nousukunnossa”

© Kuva: Juha Tamminen
Jose Mourinho debytoi Spursin peräsimessä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Tanskalainen estejuoksun nuorten Euroopan ennätyksen haltija Anna Emilie Möller on maastojuoksun PM-kisojen kärkinimi Vierumäellä sunnuntaina. Möller on naisten kilpailun suursuosikki. Muissa sarjoissa yhtä selkeää ykkössuosikkia ei ole.

Suomi lähtee Vierumäen kilpailuun iskukykyisellä joukkueella.

– Nathalie Blomqvist on ikäluokkansa 3000 metrin EM-kisojen nelonen ja vahvoilla 19-vuotiaissa. Johanna Peiponen tähtää EM-maastoihin ja lähtee haastamaan Mölleriä. Jaakko Piesanen on kesän pilanneen loukkaantumisen jälkeen hyvässä nousukunnossa, PM-joukkueenjohtaja Jukka Keskisalo arvioi suomalaisnäkymiä.

– Miesten kilpailua on etukäteen vaikea ennustaa. Sieltä puuttuvat Ruotsin Napoleon Solomonin ja Norjan Ingebrigtsenin veljesten tapaiset nimet. Suomalaisista Jarkko Järvenpää on Piesasen tapaan nousukunnossa ja Miika Tenhunen voitti Pajulahdessa käydyn katsastuksen.

PM-maastot on näyttöpaikka joulukuussa Lissabonissa käytäviin EM-maastoihin. Vierumäen nurmipohjainen reitti sopii tehtävään hyvin. Se on pinnaltaan samantyyppinen kuin mitä Keski-Euroopan kilpailuissa käytetään.

Lähde: Urheiluliitto

Jose Mourinho debytoi Spursin peräsimessä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!