Konkaripelaaja solmi JymyJussien kanssa jatkosopimuksen pitkän harkinnan jälkeen: ”Käsi ei kestä heittämistä ja rooli tulee olemaan jokeripaidassa”

© Kuva: Juha Tamminen
Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Ville Viita jatkaa JymyJussien paidassa myös ensi kaudella. 30-vuotias Viita kuuluu seinäjokisten kokeneempaan pelaajakaartiin.

Hän kertoo harkinneensa jatkosopimusta pitkään.

– Todella raskas kausi alla henkisesti ja fyysisesti, joka päättyi pettymykseen. Siinä oli ainekset siihen, että tarvitsin pidemmän ajan miettiä pelien jatkamista. Käsi ei kestä heittämistä ja rooli tulee olemaan jokeripaidassa – sekin oli kova paikka itselleni. Mietinnän jälkeen halu veti vielä kentille, kun se kerran on mahdollista. Joskus tulee kuitenkin se aika, kun ei pysty enää, vaikka haluaisi. Pesäpallo on ollut aina niin iso osa elämää, että vielä en ole valmis siitä luopumaan. Omaehtoinen treenaaminen on tässä syksyllä ollut mukavaa itsekseen, eikä tarvitse nyt kylmiltään hypätä mukaan, Viita kertoi seuran verkkosivuilla.

Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!