LP Salon päävalmentaja kehui vastustajan hakkuria: ”Oli vieläkin kovempi kuin odotettiin”

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

LP Salo avasi lentopallon naisten Mestarien liigan 2020 osaltaan keskiviikkona Puolassa, Lodzissa. Kotijoukkue Budowlani Łódź, Puolan hopeajoukkue viime kaudelta, oli 3-1 -lukemin parempi, erät 25-16, 25-12, 18-25 ja 25-22.

LP Salolla oli omat hetkensä pelissä ja etenkin voitokas kolmas erä oli salolaisten parasta peliä. Neljännessä erässä oltiin jo jopa lähellä viidettä erää, mutta puolalaisjoukkue ukrainalaisen Anastasia Kraiduban johdolla liukui voittoon ja täyteen kolmen pisteen pottiin.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

– Kahdessa ensimmäisessä erässä pelattiin alussa hyvää lentopallo ja pysyttiin hyvin vastustajan mukana, mutta molemmissa erissä Lodz teki pari pisteputkea ja pääsi niiden avulla karkuun. Molemmissa tilanteissa tehtiin liikaa omia helppoja virheitä, 5-7 pistettä on tällä tasolla ihan liikaa. Tarkoitus oli pelata rohkeaa ja kovaa, mutta se tavoite ei näissä erissä toteutunut.

– Kahdesta viimeisestä erästä olen joukkueesta ylpeä. Pelattiin kovalla tasolla ja se näkyi mm. tilastoissa: kahden ensimmäisen erän tehosaldo oli -12, kahden viimeisen +28. Viimeinenkin erä, vaikka hävittiin, oli +16. Kaikkiaan voi lähteä hyvin fiiliksin jatkamaan Mestarien liigaa.

Anna Czakan, vaikka on ollut mukana jo vuosia, tämä oli kuitenkin ensimmäinen Mestarien liigan lohkovaiheen ottelu hänelle kentällä ja hän oli yksi kentän parhaista. Viki Tuchashvili pelasi hyvän pelin, virolaiskaksikosta Nette Peit paransi loppua kohti, Anu oli tasainen. Katarina Pilepic sekä Peit olivat neljännessä erässä rohkeampia kuin alussa. Netta Laaksosen vastaanottoon olen hyvin tyytyväinen, puolustuspalloja pitäisi saada hieman enemmän peliin. Sama asia koskee koko joukkuetta.

– Huonon vastaanoton jälkeen meidän hyökkäysprosentti oli vain 29, vastustajalla peräti 70%, siinä oli iso ero. Vastustaja hakkuri Anastasia Kraiduba oli vieläkin kovempi kuin odotettiin, iski kovin tehoin palloa kenttään.

– Positiivisin mielin kohti kotia ja tiistaina ollaan valmiina kohtaamaan Eczacibasi, sanoi Lemminkäinen.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!