Oletko kuullut tästä järjettömyydestä? ”Iranin Hulkina” tunnettu jättimäinen muskelimonsteri siirtyy brutaalin lajin pariin – Oli kiellettyä yli sata vuotta!

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Sajjad Gharibi on herättänyt viime vuosina huomiota sosiaalisessa mediassa kehonrakennuksen ja vapaaottelun parissa. ”Iranin Hulkina” tunnettu muskelimonsteri on nyt siirtymässä ottelemaan nyrkeillään.

Bare Knuckle Fighting Championship nimittäin tiedotti viikonloppuna, että Gharibi debytoi organisaatiossa vuonna 2020.

Amerikkalainen Bare Knuckle Fighting Championship toteutti viime vuonna ensimmäistä kertaa 131 vuoteen paljain nyrkein oteltavan kamppailutapahtuman. Nyt tapahtumia on ollut jo useampia ja organisaatio on saanut paljon näkyvyyttä kotimaassaan.

Lajissa otellaan eri painoluokissa, mutta siinä nyrkkeillään ilman käsineitä ja vain ranteet teipataan. Lajissa ei sallita muita lyöntitapoja tai potkuja kuin rystysillä lyöminen, mutta niskasta kiinni ottaminen on sallittu.

Eriä on viidestä yhdeksään ja ne ovat pituudeltaan kaksi minuuttia pitkiä. Voittaja ratkeaa tyrmäyksellä tai tuomariston pisteillä.

Gharibi on suosittu herra sosiaalisessa mediassa. Hänen Instagram-tilillään on jo yli 460 000 seuraajaa. Mykistävän kokoinen urheilija on vain 180 senttiä pitkä, mutta painoa herralla on kunnioitettavat 188 kiloa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!