Roger Federer yllätettiin ATP-lopputurnauksen välierissä

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kreikan nuori Stefanos Tsitsipas eteni Lontoon ATP-lopputurnauksen finaaliin. Hän päihitti välierissä sveitsiläislegenda Roger Federerin suoraan kahdessa erässä. Erälukemat kirjattiin reilut 1,5 tuntia kestäneessä ottelussa luvuin 6-3, 6-4.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Tsitsipas päihitti kokeenen Federerin. Kauden alussa Australian avoimissa kaksikon kohtaaminen meni myös kreikkalaisen eduksi. Väliin mahtui kuitenkin pari Federerin voittoa.

Tsitsipas kohtaa sunnuntaina finaalissa voittajan ottelusta Dominic ThiemAlexander Zverev.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!