Superpesiksen vuoden tulokas jättää seuransa – ”Toivomme, että tiemme tulevaisuudessa vielä kohtaavat”

© Kuva: Juha Tamminen
Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Miesten Superpesiksessä vuoden tulokkaaksi valittu Simo Vainikainen ei jatka Siilijärven Pesiksessä, seura tiedottaa. Vainikainen toi menneellä kaudella SiiPen paidassa 23 ottelussa 28 juoksua ja keräsi 101 kärkilyöntiä. Vainikainen pelasi loistokauden myös ulkopelissä SiiPen etukentällä ennen loukkaantumistaan.

– Siilinjärven Pesis haluaa kiittää Simoa näistä vuosista SiiPessä ja toivottaa menestystä jatkoon. Olemme ylpeitä kasvattimme urakehityksestä ja toivomme, että tiemme tulevaisuudessa vielä kohtaavat, seura kirjoitti tiedotteessaan.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!