Superpesiksen vuoden tulokas jättää seuransa – ”Toivomme, että tiemme tulevaisuudessa vielä kohtaavat”

© Kuva: Juha Tamminen
Luton kohtaa Wayne Rooneyn Derbyn! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Miesten Superpesiksessä vuoden tulokkaaksi valittu Simo Vainikainen ei jatka Siilijärven Pesiksessä, seura tiedottaa. Vainikainen toi menneellä kaudella SiiPen paidassa 23 ottelussa 28 juoksua ja keräsi 101 kärkilyöntiä. Vainikainen pelasi loistokauden myös ulkopelissä SiiPen etukentällä ennen loukkaantumistaan.

– Siilinjärven Pesis haluaa kiittää Simoa näistä vuosista SiiPessä ja toivottaa menestystä jatkoon. Olemme ylpeitä kasvattimme urakehityksestä ja toivomme, että tiemme tulevaisuudessa vielä kohtaavat, seura kirjoitti tiedotteessaan.

Luton kohtaa Wayne Rooneyn Derbyn! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!