Tali Openin kentillä nähtiin tiistaina kaksi suomalaisvoittajaa – Keskiviikko on superpäivä

© Kuva: Getty Images
Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tiistaina Tali Openin kentillä nähtiin kaksi suomalaisvoittajaa, kun tuulettamaan pääsivät Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen. Keskiviikkona on vauhdissa Emil RuusuvuoriHarri Heliövaara, Virtanen ja Niklas-Salminen.

Suomalaisittain tiistai sai hienon alun, kun karsinnassa tippunut Aleksi Löfman saikin uuden mahdollisuuden Lucky Loser -paikan kautta. Löfman taisteli lyhyellä varoitusajalla hienosti, mutta taipui australialaiselle John-Patrick Smithille 2-6, 1-6. Ensimmäisessä iltaottelussa olivat vastakkain suomalaiset Otto Virtanen ja Leevi Säätelä. Molemmat pelaajat saivat turnaukseen villit kortit ja lopulta voittoon ylsi paluun kansainvälisille kentille tehnyt Virtanen erin 6-0, 6-3.

– Pitkän ottelutauon jälkeen ei koskaan tiedä, miten kilpamatsit lähtevät käyntiin, mutta nyt peruslyöntipeli toimi hyvin, kommentoi Virtanen Tali Openin lehdistötilaisuudessa.

Illan viimeisessä kaksinpelissä keskuskentän hurmasi Patrik Niklas-Salminen. Niklas-Salmisen ja Ilya Marchenkon ottelusta oli kehkeytymässä todella tasaväkinen, mutta avauserän 4-4 tilanteessa reväytti ukrainalainen takareitensä. Lopulta Marchenkon oli luovutettava tilanteessa 6-4, 2-0.

– Ei sitä tällä tavalla haluaisi voittaa, mutta hieno tunne on olla voittajana kotikentällä. En alkuun huomannut hänen loukkaantumistaan – keskityin vain jokaiseen pisteeseen ja lopulta tuli luovutus. Kotiyleisön kanssa on kyllä hienoa pelata ja innolla seuraavia kierroksia kohden, kertoi Niklas-Salminen.

Keskiviikkona isketään suomalaisittain monia mielenkiintoisia otteluita. Päivä alkaa klo 13:00 Harri Heliövaaran ottelulla. Tämän jälkeen keskuskentälle astelee Patrik Niklas-Salminen klo 14:30 ja Emil Ruusuvuori klo 17:30. Otto Virtanen pelaa kentällä kolme klo 14:30.

Lähde: Tennisliitto

Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!